Шофьорът на училищен автобус, засечен да вози деца пиян, вече е

...
Шофьорът на училищен автобус, засечен да вози деца пиян, вече е
Коментари Харесай

Уволниха пияния шофьор, превозвал деца

Шофьорът на учебен рейс, засечен да вози деца пийнал, вече е дисциплинарно уволнен. Това заяви пред NOVA зам.-кметът на Община Вълчи дол Пепа Пенчева.

Случаят е от град Вълчи дол. Проверката с дрегер сподели 1,99 промила алкохол в кръвта. 55-годишният лидер минал медицински обзор преди да седне зад кормилото, но не е бил тестван за алкохол преди работа. Причината е, че в училището не разполагат с дрегер. След случая от общината дават обещание да засилят контрола над водачите на учебни рейсове. 

„ Шофьорът е чиновник на Община Вълчи дол. Той е правилен, порядъчен, виновен и обстановката, в която той изпадна за нас в действителност е доста огромна изненада. Имам информация, че той е дисциплинарно уволнен ”, сподели зам.-кметът на Община Вълчи дол Пепа Пенчева.

„ Не съм говорила с него. Вчера разбрах от кмета за обстановката. Той е водач, който беше желан за екскурзии. Децата го харесват, учителите го избират ”, сподели още тя.

„ Лично аз го видях. Не ми направи усещане да е несъответстващ. Държеше се напълно обикновено. Изглеждаше изтощен, само че никога не е бил несъответстващ ”, разяснява зам.-директорът на учебното заведение Пенка Стоянова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР